Activiteiten

Tweedaagse derde leerjaar

4 juli, 2019 - 11:28 -- Juf Ann
Om het jaar met een knaller af te sluiten, trok het derde leerjaar naar Roosendaal op tweedaagse. Dat deden we met de fiets. De fietstocht was heel gezellig en verliep heel vlot, we waren er sneller dan verwacht! Aangezien we sneller waren dan onze vrachtwagen, konden we nog niet beginnen uitpakken. Dus na de verkenning van het terrein, vertrokken we te voet naar de speeltuin Vrouwenhof. Daar kon iedereen zich volop uitleven! Door de regenval van een dag eerder stonden er veel plassen wat voor extra speelmogelijkheden zorgde :-) De frietjes en het ijsje smaakten supergoed!

Eindejaarsreis vrijdag

23 juni, 2019 - 20:58 -- Meester Tim

Vrijdag ging de wekker wéér te vroeg. Wat wil je met zo'n fuifbeesten? Als we ons gevoel waren gevolgd, hadden ze gefeest tot 02u30 denk ik. Jammer genoeg moest ons verstand overwinnen om ze toch nog iets of wat tijdig in bed te krijgen. Na een stevig ontbijt volgde de opruimactie want alle koffers moesten terug volgepropt worden (en dat mag je gerust letterlijk nemen bij sommigen). Daana wachtte een boeiende roofvogelshow, waar we o.a. een buizerd, valk, uilen e.d. konden bewonderen. Sommigen mochten zelfs even een roofvogel op hun arm houden!

Eindejaarsreis donderdag

20 juni, 2019 - 22:29 -- Meester Tim

Onze eerste activiteit vandaag begon iets later, dus konden we ook iets rustiger wakker worden vandaag. De wekker pas om 8u00 deed velen deugd! Het was nog verrassend stil in de kamers. Niet slecht na die eerste drie vermoeiende, maar supertoffe dagen. Iets voor 10u00 reden we met de fiets richting De Chocolaterie. Daar deden we een heuse workshop met een eigen chocolade figuurtje tot gevolg. Daar zullen we van ’t weekend samen van smullen, goed? In de namiddag werd de eindejaarsreis even ‘kamp x-treem’. Onze bende zesdeklassers ging er volledig voor: alle remmen los!

Pagina's

Abonneer op RSS - Activiteiten