HAPPY KIDS - verhaal 2 "Goof en de insectentrommel"

Na verhaal 1 van de Happy Kids (ik verveel me zo > denk proactief) kregen de kinderen een verhaaltje voorgelezen over Goof en de insectentrommel. We leren hieruit dat je een plan  moet hebben: begin met het einde . Het verhaal kan u lezen

Collegeweetjes januari 2020

Beste ouder(s) Vooreerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Als bijlage vindt u de kalender van januari en nog wat extra weetjes over de muziekavond, Kempengoud, de Happy Kids en een omdenkopdracht... Veel leesplezier.

KEMPENGOUD: info

Kinderen op school halen in combinatie met boodschappen doen? Dat kan bij ons. In samenwerking met KEMPENGOUD kan u groenten -en fruitpakketten bestellen.  Afhaalpunt: donderdag 15u45 op de speelplaats van onze school. Meer info leest u hier.

Collegeweetjes december 2019

De laatste maand van 2019 verdient ook nog een 'collegeweetjes'. Opnieuw enkele nieuwtjes, een kalender én een 'omdenker'. Veel leesplezier.

HAPPY KIDS - verhaal 1 "ik verveel me zo"

De kinderen beluisterden het eerste verhaal in de klas: "Ik verveel me zo." Tegelijkertijd kregen ze een taakje mee hierover. Wil u het verhaal terug opbouwen met je kind of ben je gewoon benieuwd naar het verhaal? Hier kan u het zelf lezen.

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®