Inschrijven

INTERESSE IN ONZE SCHOOL ~ ALTIJD WELKOM!

U bent steeds welkom voor een vrij bezoek. Het gemakkelijkste is dat u even belt of mailt voor een afspraak, zodat we tijd kunnen nemen om te luisteren naar uw vragen of uw verhaal. We wandelen graag met u door onze school en vertellen dan onze kijk op goed onderwijs. Wij staan graag voor u klaar!
Bel de school even op of u kan mailen met uw vraag of uitleg naar meester Tim (directeur): [email protected].

Ter info: We hebben een maximumaantal leerlingen per klas en bijgevolg dus ook een leerlingenstop. Veel klassen zitten (jammer genoeg voor u) al vol. Neem zeker contact op.

CAPACITEITSBEPALING 2023-2024

Hieronder vindt u een overzicht van het aantal vrije plaatsen voor schooljaar 2023-2024.
- 1e leerjaar: nog 12 plaatsen
- 2e leerjaar: nog 11 plaatsen
- 3e leerjaar: 0 plaatsen
- 4e leerjaar: 0 plaatsen
- 5e leerjaar: 0 plaatsen
- 6e leerjaar: nog 13 plaatsen

INSCHRIJVINGEN VOOR SCHOOLJAAR 2023-2024

De digitale aanmeldingen voor schooljaar 2023-2024 zijn afgelopen. En toch zijn er zeker nog mogelijkheden!
Vanaf 23 mei kan er 'vrij' worden ingeschreven, zonder de digitale aanmelding. Wilt u uw kind graag inschrijven op onze school voor het schooljaar 2023-2024? Vul dan via deze link alle gegevens in om uw zoon/dochter aan te melden. We nemen dan contact op om uw kind in te schrijven, mits er voldoende plaats is. Als er geen vrije plaatsen meer zijn, kan uw kind op een wachtlijst geplaatst worden en nemen we contact op als er een plaats vrij komt. Het ingevulde aanmeldingsformulier is dus nog geen officiële inschrijving.

Het al dan niet toewijzen van een plaats voor uw kind, gebeurt bij de vrije inschrijvingen (vanaf 23/05/2023) volgens volgorde van aanmelding. Daarom is het belangrijk dat u het digitale formulier invult, aangezien dit datum en uur van aanmelding registreert.

Hier is nogmaals de link om aan te melden: KLIK HIER.

We vertellen graag ons verhaal en onze kijk op onderwijs. Neem zeker contact op met de school (03 667 33 65) of mail naar meester Tim ([email protected]). Misschien is er nog wel plaats in het leerjaar dat u wenst, of we plaatsen u op een wachtlijst, of er komt misschien binnenkort toch een plaats vrij, of... Gewoon doen.


De gemeentelijke info (over de inschrijvingen) kan je hieronder openen:

Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®