Zeeklassen: dag 2 (woensdag)

  • Deel dit item:
  • Na een iets kortere nacht dan dat we thuis gewoon zijn (zo'n eerste nacht in een ander bed blijft toch iets gek hé) genoten we van een lekker ontbijt. In de klas mochten we al een keuze opgeven voor deze voormiddag: uitstap naar Atlantikwall, stadsspel in Oostende, krabben vangen en een duinenspel. De eerste drie groepen trotseerden de regen (en waren ook wel nat tot op hun onderbroek). De laatste groep bleef lekker binnen om te knutselen en een quiz te doen. Na enkele dansjes klaarde het helemaal op deze namiddag. Weer stonden er enkele toffe keuzeactiviteiten op de planning. Sommige kinderen gingen gezellig minigolven, anderen ging voor een toffe strandwandeling of een zotte paintballwedstrijd (sommige kinderen zien er nog een beetje rood of groen uit, zelfs na de douche), nog anderen gingen dansen of knutselen.
    Na een goeie douche schoven we weer gezellig aan: een lekker avondmaal (soep, rijst met kip, ananas, sla en een brownie) werd daarna gevolgd door nog wat vrije keuze: dansen, sporten, tekenen, knutselen, spelen,... Ondertussen ligt ons tasje al klaar voor de uitstap van morgen: naar Boudewijn Seapark! En euh... niet verder vertellen maar wie wil, mag ook nog de eerste helft van de Rode Duivels kijken!
    (We geven weer een kleine selectie weer van de foto's, zodat u een beetje een beeld krijg van de verschillende activiteiten.)

    Galerij

    Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®