Tweedaagse derde leerjaar

  • Deel dit item:
  • Om het jaar met een knaller af te sluiten, trok het derde leerjaar naar Roosendaal op tweedaagse. Dat deden we met de fiets. De fietstocht was heel gezellig en verliep heel vlot, we waren er sneller dan verwacht!
    Aangezien we sneller waren dan onze vrachtwagen, konden we nog niet beginnen uitpakken. Dus na de verkenning van het terrein, vertrokken we te voet naar de speeltuin Vrouwenhof. Daar kon iedereen zich volop uitleven! Door de regenval van een dag eerder stonden er veel plassen wat voor extra speelmogelijkheden zorgde :-)
    De frietjes en het ijsje smaakten supergoed! Na de wandeling terug, was het tijd om de bedden te installeren. Dat lukte bij iedereen eigenlijk bijzonder goed... goed geoefend thuis, bedankt! Het kampvuur werd aangestoken, stokken werden gezocht en de worstjes werden geroosterd. We moesten wel geduld hebben... maar smaken dat dit deed!! Wanneer de buikjes gevuld waren, ging iedereen zijn beste tenue aantrekken voor de showkes! Deze waren bij momenten heel grappig, cool, spectaculair en schattig!
    Op een ietsje later uur dan gepland, was het dan toch bedtijd. Bij de meisjes was het al snel stil... de jongens waren nog niet zo snel moe! En 's morgens hetzelfde liedje... de jongens klaarwakker, de meisjes nog lekker aan het slapen :-) De eerste jongens waren om half 7 al aan het crossen buiten. Na het ontbijt werd het lekker weer en was het tijd voor waterspelletjes; bekers vullen met een spons, water overbrengen, je mond proberen gesloten te houden tijdens de moppen, ....
    Na het af- en opdrogen was het tijd voor het middagmaal. Lekkere smosjes! Met wat extra energie zijn we gestart aan het spel één tegen allen! Dat was nog niet klaar toen de ouders in aantocht waren maar we hebben het toch maar stopgezet. We wilden ten slotte ons slotlied nog zingen voor de mama's en papa's!
    Het was een superleuke tweedaagse, bedankt 3A en 3B voor jullie enthousiasme!!!

    Galerij

    Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®